Плейбек Raymond Chandler

ISBN:

Published:

Paperback

175 pages


Description

Плейбек  by  Raymond Chandler

Плейбек by Raymond Chandler
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 175 pages | ISBN: | 4.64 Mb

Този път частният детектив Марлоу е нает от клиент, който търси жена на име Бети Мейфилд. Следите на Мейфилд водят до малко крайбрежно курортно градче на име Есмералда. Там Марлоу се среща с множество съмнителни персонажи: сдържан адвокат и неговатаMoreТози път частният детектив Марлоу е нает от клиент, който търси жена на име Бети Мейфилд.

Следите на Мейфилд водят до малко крайбрежно курортно градче на име Есмералда. Там Марлоу се среща с множество съмнителни персонажи: сдържан адвокат и неговата умна секретарка, с която детективът успява до пофлиртува- гангстер в пенсия- наемен убиец- ченгета и още много колоритни личности. Докато разследва случая, Марлоу разбира, че Бети Мейфилд е била женена за мъж, който е пострадал през Втората световна война, а по-късно е обвинена за смъртта му. И макар съдът единодушно да я признава за виновна, по стечение на обстоятелствата е пусната на свобода.

Вследствие на това е преследвана и изнудвана от непознат мъж, който също е намерен мъртъв. Кой стои зад убийството на изнудвача ще разбере отново гениалният детектив Филип Марлоу.Плейбек е единственият завършен роман на Марлоу, чието действие се развива не в Лос Анджелис, а в градчето Есмералда (измислено име за La Jolla, мястото където Чандлър изживява последните си години). Романът е преработен от Чандлър, тъй като първоначално текстът е бил замислен като като сценарий за филм със същото име.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Плейбек":


privacidadpractica.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us