Härskarteknik: Den fula vägen till makt Elaine Eksvärd

ISBN:

Published:

Paperback

215 pages


Description

Härskarteknik: Den fula vägen till makt  by  Elaine Eksvärd

Härskarteknik: Den fula vägen till makt by Elaine Eksvärd
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 215 pages | ISBN: | 8.45 Mb

Utökad och reviderad utgåva av succéboken Härskarteknik!Boken Härskarteknik har hittills sålt i 60 000 exemplar. I den här nyutgåvan har härskarteknikerna blivit fler och tipsen för att hantera besvärliga typer ännu vassare.

Den nya martyrmetodenMoreUtökad och reviderad utgåva av succéboken Härskarteknik!Boken Härskarteknik har hittills sålt i 60 000 exemplar. I den här nyutgåvan har härskarteknikerna blivit fler och tipsen för att hantera besvärliga typer ännu vassare. Den nya martyrmetoden avslöjar de inte helt ovanliga personer som manipulerar sin omgivning genom att spela på skuldkänslor och agera martyr.Härskarteknik handlar inte bara om män som förtrycker kvinnor eller chefer som missbrukar sin makt.

Tvärtom är det något som vi alla, oavsett kön, ålder och position, använder mot varandra. Problemet är att de flesta inte vet om det. Här får vi hjälp att sätta fingret på när och hur det sker.Elaine Eksvärd definierar åtta huvudtyper av härskartekniker och exemplifierar med människors egna berättelser. Hon delar även med sig av egna erfarenheter och föreslår med humor och värme hur vi ska tackla jobbiga situationer. I den här reviderade utgåvan finns helt nya exempel och retoriska knep. Alla som lider av nationalsyndromet konflikträdsla har nu en handbok i hur man säger besvärliga saker snyggt, men också hur man genomskådar de fula typerna.

Tänk på att det bästa sättet att bevara en konflikt är att inte ta den.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Härskarteknik: Den fula vägen till makt":


privacidadpractica.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us